کد خبر:3937
پ
images

نرخ انواع برنج اعلام شد/ افزایش تقاضا برای محصول خارجی/ بازار برنج ایرانی در رکود کامل است

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل اظهار داشت: در حال حاضر بازار برنج ایرانی در رکود کامل است و خرید و فروش نمی‌شود.     حسن تقی‌زاده ، در باره وضعیت بازار برنج اظهار داشت: در حال حاضر بازار برنج ایرانی در رکود کامل است و خرید و فروش نمی‌شود. وی با اشاره به قیمت برنج‌های سنتی […]

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل اظهار داشت: در حال حاضر بازار برنج ایرانی در رکود کامل است و خرید و فروش نمی‌شود.

 

نرخ انواع برنج اعلام شد/ افزایش تقاضا برای محصول خارجی/ بازار برنج ایرانی در رکود کامل است

 

حسن تقی‌زاده ، در باره وضعیت بازار برنج اظهار داشت: در حال حاضر بازار برنج ایرانی در رکود کامل است و خرید و فروش نمی‌شود.

وی با اشاره به قیمت برنج‌های سنتی افزود: قیمت برنج طارم و هاشمی در منطقه حدود کیلویی ۸۰ هزار تومان است و با بسته‌بندی با نرخ ۹۰ هزار تومان به فروشگاه‌ها تحویل داده می‌شود.

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل با اشاره به قیمت برنج‌های پرمحصول گفت: قیمت هر کیلو برنج فجر ۶۰ هزار تومان، شیرودی ۴۰ هزار تومان، ندا ۳۶ هزار تومان است که بابت هزینه بسته‌بندی در هر کیلو ۱۰ تومان افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به افزایش تقاضا برای برنج خارجی تصریح کرد: برنج درجه یک پاکستانی سوپرکرنل با نرخ ۵۶ هزار تومان، برنج با برند ۳۸۶، ۳۵ هزار تومان در بازار به فروش می‌رسد.

تقی‌زاده با انتقاد از نحوه مدیریت بازار برنج خارجی و ایرانی بیان داشت: قیمت برنج سوپرکرنل تا سال گذشته زیر قیمت برنج شیرودی بود اما در حال حاضر ۱۵ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافته است.

وی گفت: در حال حاضر برنج سنتی در فروشگاه با نرخ ۱۲۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، در صورتی که کشاورز همین برنج را ۸۰ هزار تومان می‌فروشد، زیرا مافیا باعث افزایش قیمت برای مصرف‌کننده می‌شود، در نتیجه با توجه به قیمت سنگین برنج ایرانی در فروشگاه‌ها مردم به سمت برنج خارجی معطوف می‌شوند.

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل تاکید کرد: عموم فروشگاه‌های زنجیره‌ای که برنج ایرانی می‌فروشند در واقع سودشان در واردات برنج خارجی است و برنجی ایرانی را تنها برای سرپوش گذاشتن به این واردات انبوه عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه افزایش دلار و موضوع قیمت باعث شده مردم به سمت برنج خارجی تمایل داشته باشند، گفت: واردات نباید محدود شود بلکه باید مدیریت شود، طی چندین سال اوایل مرداد ورود خارجی ممنوع می‌شد اما امسال این کار را نکردند. البته مدتی کمبود مصنوعی ایجاد کردند.

تقی‌زاده خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن کمبود داریم اما واردات بیش از این میزان انجام و با این اقدام یعنی واردات بیش از نیاز به کشور؛ تنش ایجاد می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید

روزنامه صدای ملت

آدرس:

تهران – اکباتان – خیابان شهید نفیسی – پلاک ۲۷ – طبقه سوم

تلفن تماس:

۰۲۱-۴۴۶۳۵۸۳۶

ایمیل:

seda.mellat1393@gmail.com

پشتیبان سایت:  کیانوش فرهادزاده

روزنامه صدای ملت
صاحب امتیاز و مدیر مسئول ؛ هوشنگ بیرانوند